Mammi Eken

Mammi Eken

söndag 28 juni 2015

Här har inte hänt något speciellt, så jag tänkte bara visa lite blombilder

Så vår älskade Elvis, som ligger och funderar om han skall hitta på något bus?
Ha det så bra
Marianne

4 kommentarer:

 1. Det är likadant här, det har inte hänt något. Jag mår lika illa som tidigare, så helgen spenderades på kirurgen i Visby. Det rinner fortfarande MASSOR ur mig och ingen verkar veta vad som ska stoppa det. Men...den 9 juli så ska jag träffa både kirurg och onkolog, sen ska jag få veta vad man kan sätta in för efterbehandling mot cancern. Så länge såren inte är läkta så är det knepigt. Så det är lite av pest eller kolera.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas det blir bra med dig illa kvickt. Den 6 juli skall jag äntligen till en riktig psykolog, har dröjt alldeles för länge. Trodde det skulle "självläka". Behöver verkligen proffshjälp. Som salt i såret, så har vägverket gjort 2+1 vägen klar, och det vi blev lovade, att infarten från Ksd-hållet skulle vara som förut, har de ändrat, så det är kört för oss. Den ansvarige vägrar att ringa upp, trots att han nästan alltid har tel.svarare på. Beklämmande att vara så ointresserad när man är chef (ny) för det hela. Har aldrig träffat honom !!!!!
   Jag önskar av hela mitt hjärta att du får rätt medicin snarast.
   En riktig styrkekram från oss

   Radera
 2. Fina blombilder men finast är nog den lilla raringen på sista bilden!

  Ha det gott trots värmen, jag väntar på ett uppfriskande regn!

  SvaraRadera
 3. Idag så hoppas jag på att få ett positivt svar på att behandlingen kan komma igång, men fortfarande så rinner det ur mig. Jag har också blivit tillsagd att jag MÅSTE bli omlagd och spolad VARJE dag. Hur det nu ska gå till när det inte finns något öppet i helgerna ännat än akuten. Och åka dit och sitta och vänta tills dom har "tid med mig", är ingen höjdare. Sist tog det 5 timmar!
  Men som sagt, om jag nu blir överförd från kirurgen till onkologen så kanske dom tar sitt ansvar. Dom har ju öppet jämt!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir så glad, för varenda kommentar.