Mammi Eken

Mammi Eken

tisdag 15 april 2014

Nu e de brådis !!!


Skall försöka laga kvasten till Skärtorsdagen, den havererade i fjor och störtdök i en buske i en rabatt ! " Inga personliga skador"      Tiden räcker bara inte till med allt som skall ordnas i rabatter o dyl Putsa fönster ? nog sjutton kommer det några regnskurar. Men uppskjut till morgondagen, det som inte behöver göras i dag
Vår självsådda Kastanj !!
Så här långt har vår vinranka hunnit!!


Önskar er alla en riktigt Glad Påsk
Marianne

För de som undrar över det vidriga som händer oss med 2+1 väg   så är det rena katastrofen. Får ingen som helst information trots kontakter från oss, vår infart "spärrades" av koner längs hela vägen, 1 nästan exakt vid infarten, nån har kanske kört på den !!!  för nu står den så att det går att komma hit. Att vi inte fått någon som helst information om vad som kommer att ske med oss ??? har kanske sin förklaring i de konstigheter som förekommer. Mitt emot oss har grannen fått sitt ordnat !!! men Myndigheten köper  BARA YTSKIKTET , det som är under tillhör f.d. markägaren. 
Det har gått så långt att Lokaltidningen kom ut och frågade om de fick göra ett reportage. Naturligtvis mer än gärna. 
Ha det gott

3 kommentarer:

  1. Du behöver inte leta efter din trasiga kvast, jag kommer förbi och plockar upp dig på min. Naturligtvis har jag en extra snabb och stark sak - man har väl inte varit i racebilsbranschen för intet - så det är inget problem!
    Men problem verkar ni ha fortfarande, tänk att kommun, myndigheter, staten kan få göra precis som dom vill med oss som betalar deras löner. Det är skamligt!!
    GLAD PÅSK ändå
    önskar hela familjen er alla tre
    Susie

    SvaraRadera
  2. Tänkte bara kolla om du var omklädd och klar för start!? Jag måste bara utfodrar vargarna innan vi åker.
    Vi ska också hinna med att fira lite - med Chatka-krabba och skumpa - för det är 53 år sen vi träffades. Eller rättare sagt det var det den 30 mars och då var det skärtorsdag. Tänk att vi alltid glömmer datumet, konstigt? Så det är tur att vi kan fira på skärtorsdagen också!
    Idag var vi ute och båda två och jobbade på yttertomten med att kratta, ta bort grenbitar, hugga den grova rötter (alltså Rolle gjorde det) när Santos helt plötsligen dök upp bredvid oss. Han hade tröttnat på att sitta ensam på innertomtens baksida och krupit ut någonstans. Man får vara glad över att han ville till oss och inte smet efter nån hare i skogen!
    GLAD PÅSK
    Susie

    SvaraRadera
  3. Hade också en dålig kvast i år! Ha en fortsatt bra påsk!/Lila-Christina

    SvaraRadera

Jag blir så glad, för varenda kommentar.