Mammi Eken

Mammi Eken

söndag 26 oktober 2014

Sommartiden är ju slut !!

Men sommaren håller sig kvar med blommor och grönska. Detta är en liten del av växterna.



Har världens strul med datorn, så det blir nog inte fler foton, men det har varit en konstig sommar. Först och främst så har vi aldrig sett så mycket björkfrö som i år, dessutom har vi inte fått ett enda äpple, Aroma, i fjor blev det c:a 35 st, vi har dessutom inte fått ett enda plommon, trots stora skördar förr om åren.. Ett glädjeämne är att vi inte fått ett enda ekollon, tack och lov. När det varit som mest, så har det varit 8-10 skottkärror varje höst, så något konstigt verkar det vara..
Ha det gott
Marianne

1 kommentar:

  1. Hejsan, hur mår ni, hoppas att det är normalt och inga skräck-berättelser. Elvis sjunger väl för er varje dag så då måste väl ni vara glada.
    Men vad det blommar hos er ännu, ja inte kan man tro att snart är det jul om knappt två månader. Nä det är inget jag ser i fram emot.
    Men annars om man skatänka positivt så vänder det igen om två mån. till ljusare tider och då genast känns det bättre, eller hur.
    Barnbarn har ju höstlov nu så vi har besök av olika ungar i olika omgångar, håller inte reda på dagar men det kvittar, de vet själva hur e vill ha det. Huvudsak att de vill och hinner komma en liten stund, höstloven är ju inte så roliga som på sommaren, förr i tiden var det potatislov för oss.

    Sköt om er och må väl, kram/ Eva

    SvaraRadera

Jag blir så glad, för varenda kommentar.